четвртак, 20. јануар 2011.

Конкурс за слоган спортског друштва "Јасеница"

Руководство СД "Јасеница" позива све чланове и пријатеље друштва да предложе слоган који би најефикасније изразио суштину и идеју постојања и рада друштва. Победнички слоган ће бити синоним СД "ЈАСЕНИЦА" и биће коришћен за све промотивне материјале. Да би учествовали на конкурсу заинтересовани треба само да пошаљу предлоге слогана секретаријату друштва маилом на адресу: info@jasenica.rs. Слоган треба да буде на српском језику! Уз слоган наведите и своје име, презиме и контакт податке.

Идеја: 
Слоган треба да укратко и конкретно покаже наше жеље и пренесе поруку шта је то чему ми стремимо и шта радимо. Он треба да буде наша основна порука, треба да буде једноставан, три четири речи, да се лако памти, да буде духовит, да представља израз или фразу неке идеје или сврхе и наравно оригиналан.
Ако не знате чиме се бавимо, тешко да ћете погодити какав слоган желимо. Зато прокрстарите нашом интернет презентацијом на адреси www.јасеница.рс и покушајте утврдити који је то заједнички именитељ за ово што ми радимо.

Да би учествовали на конкурсу заинтересовани треба само да пошаљу предлоге слогана секретаријату друштва маилом на адресу info@jasenica.rs.
Слоган треба да буде на српском језику!
Уз тект слогана наведите и своје контакт податке: име, презиме, телефон, адресу, е-маил.

Рок за пријем: 20. 02. 2011. Непотпуне пријаве или пријаве које стигну после овог датума, неце бити узете у обзир.
Број радова: неограничен.

Процедура: Након завршетка конкурса, од приспелих предлога Скупштина ће тајним гласањем одабрати најбољи слоган.

Награде: Аутор одабраног слогана биће награђен, оријентиринг такмичењем или планинарским излетом, сходно склоности.

Нема коментара:

Постави коментар